Uluslararası yatırım yolu ile dünya vatandaşlığı yolunda, birden çok ülkenin pasaportuna sahip olma ayrıcalığı sizi bekliyor!

Artık siz de yurtdışında belli ülkelerden yatırım yolu ile yaşam boyu vatandaşlık (pasaport hakkı) ya da oturum hakkı elde edebilir, bir dünya vatandaşı olma yolunda büyük bir adım atabilirsiniz.

Son günlerde popüler bir çözüm haline gelen “Golden Visa (Altın Vize) Çifte Vatandaşlık Programı”nda sürecin sağlıklı ilerlemesi için doğru stratejilerin izlenmesi çok önemlidir.

BilgiDubai olarak, çifte vatandaşlık programı hakkında da siz değerli takipçilerimize en doğru ve eksiksiz bilgiyi paylaşmaktan gurur duyarız. Biliyoruz ki Dubai’de yıllardır ikamet edip çalışan birçok Türk arkadaşımızın aklında genelde, ‘birden fazla ülkenin vatandaşı olma’ ya da ‘istediği yerde çalışma ve yaşama’ isteği daima bulunmaktadır. Artık tüm bu düşünceler birer soru işareti olmaktan çıkıp BilgiDubai ile çözüm buluyor. İkinci vatandaşlık ve oturum alma hakkı süreçlerinde eksiksiz ve doğru hizmet almanız konusunda titizlikle çalışıp, siz değerli vatandaşlarımıza yardımcı olmaktayız.

Yatırım planlaması, yatırımın geri dönüşü, ülke ve gayrimenkul inceleme ziyaretlerinden; ilgili ülkedeki resmi süreçlerin yönetilmesi, dokümantasyon edinimi ve tüm karışık bürokratik süreçleri uluslarası gayrimenkul uzmanlarımız ve avukatlarımız ile sizin için çözümlemektedir.

Başvuru yapılan ülkeler:

Yatırım yoluyla vatandaşlık:

  • Antigua and Barbuda
  • Kıbrıs
  • Dominik Cumhuriyeti
  • Grenada
  • Malta
  • St. Kitts
  • St. Lucia

Oturum hakkı:

  • Yunanistan
  • Malta
  • Portekiz
  • İngiltere (Birleşik Krallık)

Vatandaşlık hizmetleri tüm ücretler dahil 120,000 USD’den, oturum hakkı hizmetleri ise her şey dahil 20,000 EUR’dan başlayan fiyatlarla. Bu ücretler başlangıç fiyatları olup, ülke ve sürece göre değişkenlik gösterebilir. Ayrıntılı bilgi için başvuru sahibinin bizimle iletişime geçmesi yeterlidir.

Tüm sürecin başvuru yapacak kişi sayısı ve yaşı gibi özelliklere bağlı olduğunu dikkatinize sunarız.

Vatandaşlık programlarıyla ilgili bazı yararlı bilgiler:

  • Programlar %100 garantilidir.
  • Ödemeler başvuru onaylandıktan sonra yapılır.
  • Ülkeyi ziyaret etmeye gerek yoktur.
  • Yaşam boyu vatandaşlıktır.
  • Vatandaşlık hakkı mirasçılar için de geçerlidir.
  • AB, İngiltere, İsviçre dahil olmak üzere 100’den fazla noktaya vizesiz giriş hakkı bulunur.
  • İşlem süresi yaklaşık 3-4 ay sürer.

Gerekli Bilgiler:

EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.