Dubai Vizesi

0
1999

Birleşik Arap Emirlikleri – Dubai vizesi sadece umumi (bordo) pasaportlara uygulanmaktadır. Yeşil ve diplomatik pasaport hamilleri BAE vizesinden muaftır.

BAE vizesi elektronik bir vize olup 2 iş günü içerisinde verilmektedir. (BAE’de iş günleri Pazar-Perşembe) Dubai’ye seyahatiniz esnasında e-vizenizin çıktısını yanınızda bulundurmanız ve ülkeyi terk edene kadar da saklamanız gerekmektedir.

BAE turist vizesinin geçerliliği 29 gün olup, belirtilen süre içinde ülkeyi terk etmeyen turistler para cezasına tabii tutulmaktadırlar.

BAE Turist Vizesi için Gerekli Evraklar;

  1. Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafınız
  2. Pasaportunuzun, kimlik bilgilerinizin ve fotoğrafınızın bulunduğu, ilk sayfası

Önemli Not: Pasaportunuzun geçerlilik tarihinin 6 aydan uzun olmasına lütfen dikkat ediniz! 

 

Dubai vizesi başvurularınız için lütfen bizimle [email protected] adresinden iletişime geçiniz.

 

 

EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.